Klachtenprocedure

Klachten procedure

Bij CKrijwielhandel vinden we het belangrijk om onze klanten centraal te stellen en continu te streven naar verbeteringen in onze serviceverlening.
We nemen eventuele klachten over onze dienstverlening dan ook zeer serieus en zijn uiteraard bereid om met u te kijken naar een passende oplossing, mocht u onverhoopt een vervelende ervaring hebben gehad bij één van onze processen.
Mocht u een klacht, negatieve ervaring of verbetering met ons willen delen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing, om te zorgen dat we een vervelende situatie toch een positieve wending kunnen geven.

 

 

Hoe kan ik een klacht indienen?

Klachten kunt u telefonisch of per e-mail melden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: (+31) 023-576.9162. Ons e-mailadres is Ckrijwielhandel@hotmail.nl

 


Mocht u niet tevreden zijn met de geboden oplossing van onze klantenservice, dan vragen wij u zich te wenden tot Ckrijwielhandel@hotmail.nl. Wij zullen binnen zeven dagen inhoudelijk reageren op uw klacht.

 

 

CK Rijwielhandel

CKrijwielhandel is een fietsenwinkel/fietsenmaker gevestigd op de Floris van Adrichemlaan 84 in Haarlem/Schalkwijk.
Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte fiets of nieuwe scooter.
Wij beschikken over een breed assortiment aan onderdelen, accessoires en nog veel meer producten voor uw fiets of scooter.Wij leveren een professionele en snelle service zowel voor reparatie als onderhoud.
Dit alles tegen een scherpe en voordelige prijs, natuurlijk kunt u dit met andere collega-rijwielzaken vergelijken !!


Neem contact met ons op

023-5769162
ckrijwielhandel@hotmail.nl

Like CK