Over CK

CKrijwielhandel Haarlem/Schalkwijk                           

CKrijwielhandel is een fietsenwinkel / fietsenmaker  in Haarlem Schalkwijk en is actief sinds 2011 op de Floris van Adrichemlaan 84,

Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van een nieuwe en gebruikte fiets ,wij beschikken over een ruime keuze aan onderdelen en accessoires en vele meerdere producten zoals auto onderhouds materialen .

Wij leveren een professionele en snelle service zowel voor reparatie als onderhoud voor uw fiets maar ook voor scooters, dit alles tegen een scherpe en voordelige prijs, natuurlijk kunt u dit met andere collega rijwielzaken vergelijken.

 

Zie onze webshop voor alles op het gebied van Scooters / Bromfietsen 

U kunt bij CKrijwielhandel nu alles online aanschaffen voor scooters zoals,onderdelen en accessoires,kappensetten,cilinders,uitlaatsystemen,windschermen en tot aan de kleinste materiaal zoals schroefjes sproeiers en vele duizenden andere producten,we werken nu zeer hard om alle producten online te zetten zit er iets niet tussen dan zal dat binnen een paar weken online staan !! houd onze webshop in de gaten !!

 

Waarom naar CKrijwielhandel

CKrijwielhandel heeft voor allesop het gebied van Fietsen, Scooters, en Automaterialen, Honderden producten voor elke leeftijdscategorie,

zoals Kinderzitjes, (Elektrische fietsen), Fiets Accessoires, Auto onderhoudsmiddelen en ook accessoires en onderdelen voor scooters.  

 

De beste Producten voor de laagste prijs !!

Als je bij CKrijwielhandel iets aankoopt aan materiaal, of reparatie voor uw fiets of scooter laat doen, kunt u der van uitgaan dat u de beste producten aanschaft voor een Faire prijs !!

Zo heeft CKrijwielhandel nog vele meerdere producten blijvend in prijs verlaagd !! Daarnaast kunt u rekenen op een hulpvaardige en vriendelijke medewerker,met een uitstekende service en een goede advies !!                

CK Rijwielhandel

CKrijwielhandel is een fietsenwinkel/fietsenmaker gevestigd op de Floris van Adrichemlaan 84 in Haarlem/Schalkwijk.
Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte fiets of nieuwe scooter.
Wij beschikken over een breed assortiment aan onderdelen, accessoires en nog veel meer producten voor uw fiets of scooter.Wij leveren een professionele en snelle service zowel voor reparatie als onderhoud.
Dit alles tegen een scherpe en voordelige prijs, natuurlijk kunt u dit met andere collega-rijwielzaken vergelijken !!


Neem contact met ons op

023-5769162
ckrijwielhandel@hotmail.nl

Like CK