Bakfiets Bak Vernieuwen en Restauratie

Beste klant,

Heeft u een bakfiets waarvan de houten bak kapot en rot is, en valt de bak bijna uit elkaar ,wij vernieuwen en vervangen voor u de bak.

Wij maken de bakken voor u op maat ,en zoals u deze wilt ,wij kunnen deze bakken in originele staat voor u weer bouwen.

alles is mogelijk wilt u er een extra zit plankje in of een opbergruimte in de bak ,dit is geen enkel probleem voor ons.

 

1- U brengt de bakfiets (U hoeft geen afspraak te maken)

2- U geeft aan hoe u de bak wilt van uw bakfiets.

3- We spreken af wanneer deze klaar is.

 

Wij kunnen ook ,De onderhoud meteen doen.of remmen herstellen ,banden vervangen de frame bewerken en spuiten.. De bak vernieuwen inclusief de materialen en A.loon rekenen wij € 299.00.-

in de prijs is meegerekend onze A.loon,hout werk,Klein materiaal zoals schroeven en moeren ,bevestiging beugels,afvoer kosten oude hout werk etc.. 

Wij maken er afvoer in zodat er geen water meer blijft liggen in de bakfiets ,wij gebruiken de originele dikte plaatwerk.

E-Bike info- en testdag

Beste Klant. Bent u op zoek naar een elektrische fiets en wilt u er één aanschaffen: Dan kunt u bij CK Rijwielhandel elke maandag middag tussen 13.00 en 15.00 uur de modellen bekijken en uitproberen. Wij zullen u alle informatie en tips doorgeven, om de juiste keuze Elektrische fiets aan te schaffen, die bij u zal passen !! De koffie staat klaar !! Met vriendelijke Groeten, Team CK Rijwielhandel.

Neem contact met ons op

023-5769162
ckrijwielhandel@hotmail.nl