Fietsplan

                                                                                            

Fietsplan

Sinds 1 september 1995 is er een fiscale regeling van kracht. Door deze regeling kan het aanschafbedrag van je fiets van je bruttoloon of vakantiegeld of eindejaarsuitkering afgetrokken wordt. Het fiscale voordeel geldt tot een bedrag van € 749,- Als de fiets duurder is kun je het verschil zelf bijbetalen. Doordat het aanschafbedrag van je bruttoloon wordt afgetrokken is het voordeel al gauw 40 tot 45 %!

Ook voor uw werkgever is het fietsplan aantrekkelijk, de aanschafkosten zijn namelijk volledig aftrekbaar van de winst van de onderneming.

Het werkt heel simpel, er zijn een aantal opties:

1. Je zoekt een fiets uit bij ons en rekent deze direct af. De factuur lever je vervolgens in bij je werkgever. De werkgever verwerkt dit in zijn administratie en stort het resterende bedrag terug op rekening van de werknemer. Dit is voor u de meest makkelijke manier.

2. Via Nationale Fiets Projecten (NFP) of Bedrijfsfiets Nederland (BFN ) zijn de twee grootste spelers van Nederland.

Deze bedrijven werken met 'fietsformulieren' die te verkrijgen zijn via je werkgever. Neem deze formulieren mee naar de winkel en wij gaan ze samen invullen.

Vervolgens lever je deze formulieren in bij je werkgever die het moet goedkeuren en dan opsturen naar het betreffende bedrijf. Binnen 2 tot 21 dagen ontvangt CK Rijwielhandel de afleverdocumenten,

het afleverdocument is voor ons een bevestiging van betaling en de fiets kan geleverd worden. Wij zullen dan contact met u opnemen.

                          

                                   ook kunt u een elektrische fiets aanschaffen via het fietsplan !!!Bel of Mail ons voor meer informatie